1 van 3

Welkom bij Belmobile

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van mobiele telefoons. We bieden diensten van hoge kwaliteit voor alle soorten telefoons, waaronder iPhones, Samsungs, Huaweis en Xiaomis. Of het nu gaat om een ​​reparatie van een kapot scherm, vervanging van de batterij of diagnose van het moederbord, ons team van gekwalificeerde technici staat voor u klaar. Wij zijn uw slimme keuze voor al uw reparatie- en recyclingbehoeften voor smartphones, tablets en laptops. Ga zonder tijd te verspillen naar een van onze gsm-winkels of neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

 • Réparation Smartphone

  Smartphone reparatie

  Reparatieservices voor smartphones van de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. We begrijpen dat het repareren van je smartphone geen fortuin hoeft te kosten, daarom bieden we scherpe tarieven voor al onze diensten.

  Zie prijzen 
 • Réparation Tablette

  Tabletreparatie

  Wij onderzoeken en repareren uw tablet snel en efficiënt, of het nu gaat om het vervangen van het gebroken glas, het touchscreen of het scherm. Vertrouw de herstelling van uw iPad of Windows Surface-tablet toe aan onze experts van Belmobile.

  Zie prijzen 
 • Reparation Ordinateur

  Computer herstel

  Bij Belmobile bieden we een volledig assortiment hardware- en softwarereparaties voor de meeste computermerken. Ons team is volledig uitgerust om deze herstellingen met precisie en zorg uit te voeren.

  Zie prijzen 
1 van 3

Reparatieproces bij Belmobile

 • Stap 1: Neem contact met ons op om de reparatie van uw toestel in te plannen (in de winkel of per post).
 • Stap 2: Onze getrainde technici stellen snel een diagnose van het probleem en geven u een gedetailleerde offerte.
 • Stap 3: Zodra u uw toestemming heeft gegeven, zullen we uw telefoon zorgvuldig repareren en in volledig werkende staat aan u retourneren.

Nieuwe winkel: Belmobile Anderlecht!

Voordelen van kiezen voor Belmobile

Rachat cash et magasin informatique, atelier de reparation smartphone, tablette et pc bruxelles

Spoedreparatie binnen 1 uur

Van een kapot scherm tot een elektronisch probleem, onze reparatiedienst bestaat uit een betrouwbaar en ijverig team dat al meer dan 10 jaar actief is in de computerreparatiesector .

CONTANT GELD aflossen tegen de beste prijs

Breng uw gebruikte apparaten (zelfs kapot) naar de winkel of stuur ze op en u wordt contant betaald.

Wij kopen aan de beste prijs op de markt alle hoogtechnologische toestellen zoals smartphones, tablets, computers, laptops, pc, tv, consoles, videogames, ...

Gerenoveerde smartphones

Koop een refurbished iPhone voor maar 50 euro!

100% veilige betaling

Bancontact/Mistercash, Visa/Mastercard

Tevredenheid gegarandeerd

Koop met vertrouwen bij Belmobile. Als je niet helemaal tevreden bent, betalen we je aankoopbedrag terug.

1 van 4

Verkoop en recycle uw oude apparaten

Heb je ooit in je huis rondgekeken en alle ongebruikte elektronica opgemerkt die je in de loop der jaren hebt verzameld? Ze nemen ruimte in beslag en je weet niet wat je ermee aan moet. Wij hebben de oplossing voor u! Belmobile koopt tweedehands hoogtechnologische toestellen (zelfs kapotte) terug aan de beste prijs op de markt. Wij bieden je een gemakkelijke en handige oplossing om van deze apparaten af ​​te komen en tegelijkertijd snel en zonder gedoe geld te verdienen.