iPhone 15 Pro Verkopen

Verkopen > Smartphone > Apple > iPhone 15 Pro 


Geef uw oude iPhone 15 Pro een nieuw leven! Belmobile, specialist in de recuperatie en aankoop van onder meer gebruikte Apple-smartphones, biedt u een ecologische oplossing zonder grenzen: recycling. Stuur uw oude iPhone eenvoudig gratis op, ongeacht de staat ervan, en neem deel aan een verantwoord recyclingproces.

revendre iphone 15 pro, rachat et reprise

Geschatte inruilwaarde
iPhone 15 Pro 

In perfecte staat tot 790 €
Goede conditie tot 711 €
Gebruikt tot 640 €
Niet-functioneel tot 195 €

Als uw apparaat in de staat verkeert zoals beschreven, ontvangt u de geschatte waarde. Indien dit niet het geval is, wordt u een nieuwe schatting aangeboden. U heeft dan twee keuzes: deze nieuwe schatting accepteren of weigeren en uw toestel gratis terugkrijgen.

De voordelen van kiezen voor Belmobile

Revendre son smartphone, tablette,smartwatch, ordinateur et console pour un achat eco-friendly

Professionele en betrouwbare dienstverlening

Belmobile staat bekend om zijn professionele en betrouwbare service. Wij behandelen elke klant met zorg en zorgen voor een prettige ervaring bij de verkoop van uw toestel. Ons gekwalificeerde team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u door het proces te begeleiden.

Transparante beoordeling

Bij Belmobile geloven we in transparantie bij het evalueren van uw toestel. We onderzoeken uw apparaat in detail en houden rekening met verschillende factoren, zoals fysieke conditie, kenmerken, bouwjaar en marktvraag. Dit stelt ons in staat om u een nauwkeurige en eerlijke beoordeling van de waarde van uw apparaat te geven.

Snelle betaling

Wanneer u uw toestel verkoopt aan Belmobile Brussel, kunt u rekenen op een snelle en veilige betaling. Zodra we de evaluatie van uw apparaat hebben voltooid en u ons aanbod accepteert, zullen we uw betaling onmiddellijk uitvoeren. U hoeft niet lang te wachten om uw geld te ontvangen.

Check online de inruilwaarde

We geven je online of in de winkel een schatting van de waarde van je huidige toestel.

Aankoop tegen de beste marktprijs

Breng uw gebruikte apparaten (zelfs kapot) naar de winkel of stuur ze op en u wordt contant betaald.

Gratis recyclingservices

Het is goed voor je. En voor de planeet.

Inwisselingsservice voor postorders

Ja, bij Belmobile kan het: stuur ons gratis je toestel op. Na ontvangst van uw apparaat en acceptatie van de inruilprijs voor uw apparaat, ontvangt u uw betaling binnen 2 tot 3 dagen via bankoverschrijving.

⚠ Schakel uw iCloud-, Google-account en wachtwoorden uit voordat u verzendt. ⚠

Kunt u uw apparaat niet vinden?

U kunt contact met ons opnemen, ons bezoeken in de winkel of ons uw apparaat opsturen voor een gratis schatting.