PlayStation 3 / PS3 Slim

Reparaties > Console > Sony > PlayStation 3 / PS3 Slim


Als u problemen ondervindt met uw Sony PlayStation 3 (PS3)-gameconsole, of het nu gaat om een ​​verbindingsprobleem, een zwart scherm, vreemd geluid of een ander probleem, staat ons team van gekwalificeerde technici klaar om u te helpen.


herstel en reparatie van console brussel sony playstation 3 ps3 slim

Reparatieprijzen voor PlayStation 3 / PS3 Slim

Vervangende optische aandrijfeenheid € 40
Vervanging van interne voeding € 40
Vervanging van HDMI-poort € 55
Volledige reiniging € 35
Controllerreparatie (interne joystick) € 15
Controllerreparatie (USB-connector) € 15
Controllerreparatie (knoppen) € 15

ALLE PRIJZEN ZIJN INDICATIEF IN EURO EN INCLUSIEF BTW (21%). VERZENDKOSTEN WORDEN TOEGEVOEGD ALS UW APPARAAT WORDT VERZONDEN. WIJ ONDERZOEKEN UW APPARAAT BIJ ONTVANGST. ALS WE ANDERE SCHADE VASTSTELLEN, HOUD DAN ER REKENING MEE DAT EXTRA KOSTEN VAN TOEPASSING KUNNEN ZIJN.

Waarom kiezen voor Belmobile voor de herstelling van uw toestel?

Notre technicien répare un iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook, tablette, ordinateur et console chez Belmbile à Bruxelles

Gratis diagnose zonder afspraak

Wij diagnosticeren problemen gratis in de winkel, zonder afspraak.

Onderdelen van originele kwaliteit

Door het gebruik van originele kwaliteitsonderdelen worden er tijdens de reparatie geen wijzigingen aangebracht en keert het apparaat terug naar zijn nieuwe staat.

Gekwalificeerde technici

Team van gekwalificeerde technici klaar om te helpen met een kapotte schermreparatie, batterijvervanging of moederborddiagnose.

12 maanden reparatiegarantie

Indien wij gebreken constateren die aan de herstelling toe te schrijven zijn (defecte reserveonderdelen, verkeerde installatie enz.), nemen wij het toestel kosteloos terug en repareren het opnieuw binnen 12 maanden na de herstelling. Houd er echter rekening mee dat deze garantie geen schade dekt als gevolg van schokken of contact met vloeistoffen, zelfs niet per ongeluk.

Reparatieproces in 3 eenvoudige stappen

Stap 1: Neem contact met ons op om de reparatie van uw apparaat in te plannen. In de winkel of per post.
Stap 2: Onze getrainde technici stellen snel een diagnose van het probleem en geven u een gedetailleerde offerte.
Stap 3: Zodra u uw toestemming heeft gegeven, zullen we uw apparaat zorgvuldig repareren en in volledig werkende staat naar u terugsturen.

Vervanging van gebroken scherm

Ons team van experts vervangt met zorg en precisie het scherm van je toestel, zodat je weer een duidelijk en scherp beeld terugvindt.

Vervanging van de defecte batterij

Is de batterij van uw smartphone snel leeg of houdt deze de lading niet meer vast? Het is tijd om het te vervangen. Bij Belmobile Brussels vervangen we de batterij van je smartphone door onderdelen van topkwaliteit.

Reparatieservice per postorder

Stuur ons gratis je toestel voor een reparatie op afstand. Na ontvangst van je toestel, sturen we het zo snel mogelijk gerepareerd naar je terug.

Demande de devis