Samsung schermreparatiecentrum Brussel

Belmobile biedt u zijn Samsung Brussels schermreparatieservice aan. Een snelle en kwalitatieve service geleverd door digitale en elektronische professionals. Onze experts gebruiken hun kennis om elke fout in uw Samsung-apparaat te repareren.

réparation écran Samsung Bruxelles

Wie is Belmobile?

Ons bedrijf is al bijna 10 jaar in de hoofdstad gevestigd. Wij repareren het LCD-scherm van Samsung-telefoons, Samsung-tablets, computers en zelfs gameconsoles. Ook kunnen onze experts u adviseren bij de aanschaf van een nieuwe Samsung-telefoon of een refurbished Samsung-smartphone.

Zij kunnen u ook de nieuwste accessoires en gadgets aanbieden die nodig zijn om uw apparaten te personaliseren. De meeste van onze producten hebben een garantie van 12 maanden en onze after-sales service staat tot uw beschikking in geval van vragen of technische problemen.

réparation écran Samsung Bruxelles

Samsung Brussels schermreparatie, uw snelle en efficiënte service

Bij Belmobile garanderen we een schermreparatie binnen enkele uren na ontvangst van je telefoon. Voor technische problemen en overige bijkomende storingen rekenen wij maximaal één dag. Kortom, nauwgezet en professioneel werk.

Daarnaast bieden wij u een bezorg- en ophaalservice voor uw Samsung-smartphone voor degenen die liever een comfortabelere optie hebben. Eén van onze koeriers komt bij u thuis om uw pakket op te halen en zodra het gerepareerd is, bij u terug te brengen. In dit geval gebeurt de betaling elektronisch via een beveiligd platform of contant aan de bezorger.

réparation écran Samsung Bruxelles

Een extra service die u veel zal opleveren

Wij bieden ook een service voor het inwisselen van contant geld. Bent u in het bezit van een telefoon, een LCD-scherm of zelfs een gameconsole en wilt u deze tegen een goede prijs doorverkopen , dan is het mogelijk deze terug te brengen naar een van onze verkooppunten. Een volledig veilige service met deskundig advies en testen die uw woning zo kunnen inschatten dat iedereen er profijt van heeft.

Mocht uw Samsung dus niet naar behoren werken of heeft u een specifieke reparatie nodig, neem dan gerust contact met ons op of kom langs. Wij geven u gratis en vrijblijvend een offerte om uw Samsung Galaxy zo snel mogelijk te laten repareren. Al onze onderdelen zijn origineel Samsung en garanderen de kwaliteit en duurzaamheid van uw Samsung telefoon.

Veelgestelde vragen over onze Samsung reparatieservice

Welke Samsung-modellen repareren jullie?

Wij repareren alle Samsung-modellen, of het nu smartphones, tablets of computers zijn. Voor elk type reparatie hebben wij originele Samsung onderdelen.

Hoeveel kost het om een ​​Samsung-scherm te repareren?

De prijs voor het repareren van een Samsung scherm is afhankelijk van het model en type schade. U kunt contact met ons opnemen of langskomen voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Hoe lang duurt het repareren van een Samsung-scherm?

Het repareren van een Samsung-scherm duurt meestal slechts een paar uur nadat u uw apparaat heeft ontvangen. Wij laten u per sms of e-mail weten wanneer uw Samsung klaar is om opgehaald of afgeleverd te worden.

Bieden jullie garantie op een Samsung schermreparatie?

Ja, wij bieden 12 maanden garantie op Samsung schermreparatie. Als u na de reparatie een probleem heeft met uw scherm, kunt u het naar ons terugsturen en zullen wij het gratis repareren.

Hoe kan ik mijn Samsung opsturen voor schermreparatie?

U heeft twee mogelijkheden om uw Samsung op te sturen voor schermreparatie: u geeft hem af bij een van onze verkooppunten, of u kiest voor onze breng- en ophaalservice. In dit geval komt een van onze koeriers uw Samsung bij u thuis ophalen en na reparatie weer bij u terugbrengen.