GSM Inkoop Brussel

Krijg een goede prijs voor uw gebruikte telefoons in Brussel met Belmobile - GSM Inkoop Brussel. Wij kopen alle merken mobiele telefoons in. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.
rachat-reprise-revendre-cash-iphone-occasion-bruxelles-ipad-macbook-samsung-huawei-console-ps5-apple-watch

Belmobile: verkoop uw gebruikte telefoons aan de beste prijs

Heeft u een mobiele telefoon die u niet meer gebruikt? Wilt u het snel en gemakkelijk verkopen? Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele inwisseldienst voor mobiele telefoons in Brussel?

Stop met rondkijken, je bent op de juiste plek! Belmobile is de specialist in de aankoop van gsm's van alle merken: Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, Nokia, enz.

Wij bieden u gratis en vrijblijvend een schatting van de waarde van uw toestel. Wij betalen u contant of per bankoverschrijving op dezelfde dag van de transactie. Wij zorgen ook voor de ecologische recycling van telefoons die niet herbruikbaar zijn.

Rachat et reprise d'iphone a bruxelles, egalement ipad, macbook, smartphone, gsm, tablette, pc

Hoe het werkt ?

Uw gsm verkopen bij Belmobile is heel eenvoudig. Je hebt twee opties:

  • U kunt naar een van onze winkels in Brussel komen. Wij heten u welkom van maandag tot en met zaterdag, van 10.30 uur tot 19.00 uur. Ter plaatse evalueren wij uw mobiele telefoon en doen u onmiddellijk een terugkoopbod. Als u akkoord gaat, betalen wij u contant of per bankoverschrijving.
  • U kunt uw mobiele telefoon ook per post naar ons toesturen. Vul gewoon het online formulier op onze website in en stuur ons uw telefoon per beveiligd pakketje. Wij ontvangen uw apparaat binnen 48 uur en nemen contact met u op om u een terugkoopaanbod te doen. Als u akkoord gaat, betalen wij u binnen 24 uur per bankoverschrijving.
reprise iphone bruxelles, rachat et recyclage ipad

Wat zijn de voordelen van het verkopen van je telefoon aan Belmobile?

Door voor Belmobile te kiezen, profiteert u van tal van voordelen:

  • Je krijgt een eerlijke en concurrerende prijs voor je telefoon, gebaseerd op de markt en de staat ervan.
  • Je verkoopt je telefoon veilig en vertrouwd, zonder risico op oplichting of diefstal.
  • U draagt ​​bij aan de bescherming van het milieu door afval en vervuiling als gevolg van elektronisch afval te vermijden.
  • Je maakt ruimte in huis en maakt opslagruimte vrij op je apparaten.

Neem nu contact met ons op om uw telefoon te verkopen!

Wacht niet langer en neem nu contact met ons op om uw gebruikte telefoon in Brussel te verkopen. Vul onderstaand formulier in of bel ons op 02 275 98 67. Wij reageren zo snel mogelijk.