Herstelcentrum voor tablets in Brussel

Een probleem met je tablet?
Belmobile - tablet reparatie Brussel - zorgt voor het opknappen van uw tablet.
Een snelle en efficiënte service beheerd door computerreparatieprofessionals.

réparation écran tablette bruxelles

Wie is Belmobile?

Ons bedrijf is al bijna 10 jaar gevestigd in de hoofdstad. Wij repareren telefoons, tablets en zelfs computers. Ook kunnen onze experts je adviseren bij de aanschaf van een nieuwe tablet of een refurbished tablet.

Ze kunnen je ook de nieuwste accessoires en gadgets aanbieden die nodig zijn om je apparaten te personaliseren. De meeste van onze producten hebben een garantie en onze dienst na verkoop staat tot uw beschikking in geval van een vraag of een technisch probleem.

réparation batterie tablette bruxelles

Tabletreparatie, uw snelle en efficiënte service

Bij Belmobile garanderen we een tabletreparatie binnen enkele uren na ontvangst van je tablet. Voor technische problemen en andere bijkomende storingen nemen we maximaal één dag de tijd. Een minutieus en professioneel werk, kortom.

Bovendien bieden we u een bezorg- en afhaalservice voor uw tablet voor wie de voorkeur geeft aan een comfortabelere formule. Een van onze koeriers komt bij je thuis om je pakket op te halen en brengt het weer bij je terug zodra het gerepareerd is. In dit geval wordt de betaling elektronisch via een beveiligd platform of contant aan de bezorger afgehandeld.

réparation tablette bruxelles 1080, 1070, 1030, 1000

Een extra service die u veel zal opleveren

We bieden ook een contante inwisselservice aan. Als je een telefoon, een tablet of zelfs een laptop hebt en je wilt deze voor een goede prijs doorverkopen, is het mogelijk om deze terug te brengen naar een van onze verkooppunten. Een volledig beveiligde service met deskundig advies en tests die uw goederen kunnen schatten zodat iedereen ervan kan profiteren.